Werkwijze

Bij de aanschaf van een houtkachel, gaskachel, pelletkachel, speksteenkachel of open haard heeft u een enorme keus aan merken, modellen en mogelijkheden. Om u over al deze verschillende mogelijkheden goed te informeren werken wij als volgt:

Website de Kachelsmid Emmen

Via onze website en onze webshop De Kacheltoko kunt u een indruk krijgen welke houtkachels en/of gashaarden er zijn en welke van deze mogelijkheden het beste bij u passen. Ook voor rookkanalen en voeringen in bestaande schoorstenen kunnen wij u van dienst zijn. Door contact op te nemen via het contactformulier of via 0591-230004 geven wij u vakkundig advies. Wij zullen waar mogelijk alle mogelijkheden en keuzes op een rijtje zetten.

Kijkafspraak bij u thuis

Na ons eerste contact kan er een afspraak gemaakt worden, zodat wij bij u thuis de situatie kunnen komen bekijken en beoordelen. Natuurlijk willen samen met u ook verschillende types gas- of houtkachels uitzoeken, die het beste in uw situatie passen. Dit is gratis en vrijblijvend! Tijdens dit bezoek wordt ook bekeken of uw wensen technisch te realiseren zijn en welke materialen moeten worden gebruikt. Zo krijgen wij een duidelijk beeld van de uit te voeren werkzaamheden en u krijgt inzicht in de kosten.

Offerte

Na de kijkafspraak ontvangt u van ons een offerte. Deze offerte is correct en volledig, omdat de situatie bij u thuis inmiddels bij ons bekend is.

Installatie

Na akkoord gaan wij uw werkzaamheden plannen. De installatie van uw kachel of haard gebeurt uitsluitend door vakkundige installateurs. Alle werkzaamheden worden in eigen beheer en onder garantie uitgevoerd.

Onderhoud

Uw kachel of haard heeft onderhoud nodig. Wij kunnen dit onderhoud uitvoeren in de werkplaats van De Kachelsmid Emmen of bij u thuis.

Doe-het-zelf

De doe-het-zelver kan natuurlijk ook bij De Kachelsmid Emmen in Drenthe terecht. De Kachelsmid Emmen levert u alle producten om uw project tot een goed einde te brengen. Natuurlijk kan De Kachelsmid Emmen u van advies voorzien door contact op te nemen via het contactformulier of via 0591-230004