Kachel

Sfeervol en gezellig. Dat is een kachel. Maar welke kachel past het beste bij u en uw woning? Is dat een houtkachel of een gaskachel? En wat zijn de verschillen tussen deze kachels? Het is belangrijk om u goed te laten adviseren. Schakel daarom De Kachelsmid Emmen in. Wij verkopen alleen de beste merken kachels en verzorgen de plaatsing, het onderhoud en reparatie van de kachel.

Verschil hout- en gaskachel

De naam van de kachels zegt het natuurlijk al. Het grootste verschil tussen een hout- en een gaskachel is de brandstof. Een houtkachel brandt op hout en een gaskachel op gas. Kiest u voor een houtkachel? Dan is een schoorsteen of rookkanaal noodzakelijk. Ook hiervoor kunt u bij ons terecht.

Kachel kopen

Wilt u een kachel aanschaffen? Neem dan contact op met De Kachelsmid Emmen. Wij komen bij u thuis langs voor een vrijblijvend gesprek. U kunt uw wensen aan ons doorgeven en wij bekijken meteen de mogelijkheden. Na de afspraak ontvangt u een offerte van ons. Gaat u hiermee akkoord? Dan wordt er zo snel mogelijk een afspraak gemaakt voor de installatie van de kachel.

Kachel installeren

Een kachel moet geplaatst worden door een vakman. Alleen dan bent u er namelijk zeker van dat u de kachel veilig kunt gebruiken. De Kachelsmid Emmen is hiervoor de aangewezen partij. Wij hebben bijzonder veel ervaring op het gebied van de installatie van kachels. Als u toch besluit om de kachel zelf te installeren, adviseren wij u graag van te voren.

Onderhoud kachel

Het is aan te raden om een kachel goed te onderhouden. U verlengt zo de levensduur van de kachel, maar de kachel is dan ook veiliger. Ook op dit gebied is De Kachelsmid Emmen u graag van dienst.

Kachel repareren

Is uw kachel kapot? De Kachelsmid Emmen komt bij u thuis langs voor reparatie. De kachel kan in de meeste gevallen meteen gerepareerd worden. Lukt dit, om wat voor een reden dan ook, niet? Dan nemen wij de kachel mee naar onze eigen werkplaats. Wij doen er alles aan om uw kachel zo snel mogelijk klaar te maken.

Meer informatie over kachels

Wilt u meer weten over kachels of wilt u een vrijblijvende afspraak maken? Vul dan ons contactformulier in. Natuurlijk kunt u De Kachelsmid Emmen ook bereiken via 0591-230004