Gaskachel

Een gaskachel is een kachel die, zoals de naam al duidelijk maakt, gas als brandstof gebruikt. Zoekt u een gaskachel om uw huis te verwarmen? Of wilt u graag een gaskachel omdat u dit sfeervol vindt? Wat voor u ook de reden is om een gaskachel aan te schaffen: De Kachelsmid Emmen helpt u graag bij het maken van de juiste keuze. Wij hebben een uitgebreid assortiment gaskachels van de allerbeste merken. U kunt kiezen voor een inbouw- of juist voor een vrijstaande gaskachel.

Bekijk hier enkele voorbeelden van een gaskachel.

Inbouw of vrijstaande gaskachel

Of u het beste voor een inbouw- of een vrijstaande gaskachel kunt gaan, hangt af van verschillende factoren. De ruimte die u thuis heeft, is daar één van. Ook uw smaak speelt een belangrijke rol in de keuze. Een groot voordeel van een inbouw gaskachel is dat hij mooi weggewerkt kan worden in een muur en volledig aangepast kan worden aan uw interieur. Vaak nemen inbouw gaskachels wel wat meer ruimte in beslag. Een vrijstaande gaskachel kan daarentegen in ruimtes van bijna elk formaat geplaatst worden. Hoewel deze kachel minder ‘strak’ weggewerkt kan worden, vinden veel mensen dit juist een voordeel. Uw vrijstaande gaskachel is namelijk een echte blikvanger en straalt gezelligheid uit.

Gaskachel kopen

Een gaskachel kopen doet u niet zomaar eventjes. Het is namelijk erg belangrijk dat de gaskachel bij u thuis past en aan uw wensen voldoet. Daarom komt De Kachelsmid Emmen graag bij u langs om de mogelijkheden te bekijken én bespreken. Nadat wij bij u thuis zijn geweest, ontvangt u van ons een offerte. U weet dan precies wat de kosten zijn. Gaat u akkoord met de offerte? Dan wordt er in overleg met u een afspraak gemaakt voor de installatie van de gaskachel. Het plaatsen van de gaskachel wordt gedaan door een vakkundig installateur. Natuurlijk kunt u ook voor het onderhoud van uw gaskachel bij De Kachelsmid Emmen terecht. U weet zo zeker dat u extra lang van uw gaskachel kunt genieten.

Wij verkopen en installeren gashaarden en gaskachels van bijna alle merken. Dat wil zeggen, de merken die aan onze kwaliteitseisen voldoen. Modern of klassiek design, schouw, strak in de wand of vrijstaand geplaatst, het is allemaal mogelijk bij De Kachelsmid Emmen in Drenthe.

Gaskachel kapot

Is uw gaskachel kapot? Dat is vervelend, maar gelukkig kunnen de meeste problemen vaak verholpen worden. De Kachelsmid Emmen komt graag bij u langs om te kijken wat er aan de hand is. Vaak kunnen wij de gaskachel ter plekke repareren. Lukt dit niet, dan nemen we de gaskachel mee naar onze werkplaats.

Contact De Kachelsmid Emmen

Voor alle vragen over gaskachels kunt u ons contactformulier invullen. Natuurlijk is het ook mogelijk om een vrijblijvende afspraak te maken. U kunt ons bellen via 0591-230004