Kachel installatie

Wilt u een kachel? Genieten van een warm en sfeervol huis? De Kachelsmid Emmen is dé aangewezen partner voor het installeren van uw kachel. Wij hebben jarenlange ervaring en werken met bijna alle bekende kachelmerken. Het is belangrijk dat kachel installatie gedaan wordt door een vakkundig expert. Zo kunt u zo lang mogelijk genieten van uw kachel.

Werkwijze kachel installatie

Het is belangrijk dat een kachel juist wordt geïnstalleerd. Voordat wij daarmee aan de slag gaan, komen wij eerst graag bij u langs voor een vrijblijvende afspraak. Het is voor ons belangrijk om te weten wat uw wensen en eisen zijn. En natuurlijk ook of kachel installatie mogelijk is in uw woning. Is er bijvoorbeeld een rookkanaal aanwezig of moet deze voor de kachel installatie aangelegd worden? De Kachelsmid Emmen denkt met u mee en geeft u altijd het beste advies.

Kachel installatie offerte op maat

Nadat wij bij u zijn geweest, maken wij een offerte op maat voor u. Gaat u akkoord met onze offerte? Dan plannen wij in overleg met u de werkzaamheden voor de kachel installatie in. Naast de kachel installatie kunt u ons ook inschakelen voor het onderhoud van uw kachel. Een goed onderhouden kachel gaat langer mee.

Kachel installatie voor iedere type kachel mogelijk

Of u nu een houtkachel of kolenkachel wilt laten installeren: De Kachelsmid Emmen doet dit graag voor u. Ook het plaatsen van een gaskachel is voor ons geen enkel probleem. Of wat denkt u van een speksteenkachel? U kunt ons inschakelen voor de installatie van iedere kachel.

Waarom De Kachelsmid Emmen kiezen voor kachel installatie?

Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen wij snel en op een vakkundige wijze een kachel installeren. Doordat wij geen showroom hebben, is De Kachelsmid Emmen verrassend betaalbaar. Wij werken voornamelijk in de provincies Drenthe, Groningen, Overijssel en Friesland.

Contact kachel installatie

Heeft u vragen over kachel installatie of wilt u een afspraak met ons maken? U kunt ons bereiken via 0591-230004 Mailen kan ook: info@dekachelsmid-emmen.nl.