Openhaard

Droomt u ervan om gezellig voor een haard te genieten van warme chocolademelk of een glas wijn? Maak van uw droom werkelijkheid en schakel De Kachelsmid Emmen in. Wij zijn dé specialist voor het plaatsen van uw haard. De Kachelsmid Emmen werkt voornamelijk in de provincies Drenthe, Groningen, Friesland en Overijssel.

Warmte en sfeer

Een haard zorgt voor warmte in uw woning, maar een haard is ook sfeervol. Door het plaatsen van een haard kunt u bovendien tot wel vijftig procent besparen op uw gasrekening.

Verschillende soorten haarden

Er zijn verschillende soorten haarden en er is ongetwijfeld een haard die aansluit bij uw wensen. U kunt bijvoorbeeld een liftdeur haard laten plaatsen. Dit is een haard die zowel open als gesloten kan branden. Of wat denkt u van een inbouw haard? Belangrijk is dat er een schoorsteen in uw woning is of dat er een rookkanaal geplaatst wordt. Dit kunnen wij voor u realiseren. Zo kunt u tijdens donkere en koude dagen genieten van uw eigen haard.

Haard op gas of hout

U kunt kiezen of u een haard op gas of op hout wilt stoken. De Kachelsmid Emmen adviseert u graag hier persoonlijk over. Wilt u energiekosten besparen? Kies dan voor een houthaard.

houthaard:

jacobus 12 skantherm emotion westfire two

Werkwijze

Als u een afspraak met ons maakt, dan komen wij bij u thuis langs. Tijdens ons bezoek bespreken wij uw wensen en geven wij u advies. U krijgt daarna een offerte van ons. Na akkoord plannen wij de werkzaamheden voor het plaatsen van de openhaard in.

Contact De Kachelsmid Emmen

Voor vragen over een haard of het maken van een afspraak kunt u altijd contact met ons opnemen. U kunt ons bereiken via het telefoonnummer 0591-230004 of per mail: info@dekachelsmid-emmen.nl.