Kachel Emmen

Wilt u thuis graag een gezellige sfeer creëren? Kies dan voor een kachel van De Kachelsmid Emmen. Een kachel is niet alleen goed voor gezelligheid, maar u kunt er ook flink mee besparen op uw gasrekening. Dit kan oplopen tot een besparing tot wel vijftig procent.

Verschillende types kachels

De Kachelsmid Emmen levert allerlei soorten kachels. Voorbeelden zijn een houtkachel, gaskachel en allesbrander. Maar ook de speksteenkachel ontbreekt natuurlijk niet in het assortiment van De Kachelsmid Emmen. Deze bijzondere kachel is, zoals de naam natuurlijk al doet vermoeden, gemaakt van speksteen. De steensoort heeft als eigenschap dat het warmte absorbeert, maar ook vasthoudt en uitstraalt. De kachel van speksteen staat dan ook bekend als een duurzame kachel. U hoeft maar 2 tot 4 uur per dag te stoken en kunt dan tot wel 16 uur genieten van de warmte die de kachel geeft.

Speksteenkachels:

tulikivi contura 660 T jotul FS 162

Installatie kachel door De Kachelsmid Emmen

Dankzij onze jarenlange ervaring zijn wij uitstekend in staat om u het beste advies te geven als het om kachels en haarden gaat. Hoe wij te werk gaan? Nadat u contact met ons heeft opgenomen, maken wij een afspraak en komt De Kachelsmid Emmen bij u thuis. Wij nemen uitgebreid de tijd voor u om uw wensen en eisen te bespreken. Ook bekijken wij de mogelijkheden die uw huis biedt voor het plaatsen van een kachel. Vervolgens krijgt u van ons een offerte op maat. Gaat u akkoord met onze offerte, dan plannen wij in overleg met u de werkzaamheden voor het installeren van de kachel in.

Installatie van liftdeur haard:
  

Laat uw kachel onderhouden door De Kachelsmid Emmen

Het klinkt logisch: goed onderhoud van uw kachel zorgt voor een langere levensduur. Toch vergeten mensen vaak dat een kachel onderhouden moet worden. Laat ons uw kachel onderhouden, bij u thuis of in onze werkplaats, zodat u zo lang mogelijk van uw kachel kan genieten.

Contact De Kachelsmid Emmen

Voor vragen over kachels, haarden of rookkanalen neemt u contact op met De Kachelsmid Emmen via
0591-230004. U kunt ons ook een mail sturen: info@dekachelsmid-emmen.nl.
Ook als u een afspraak met ons wilt maken, kunt u ons ook via deze contactgegevens bereiken.