ISOduct

Wilt u een nieuwe haard of houtkachel of gaskachel laten plaatsen in uw woning? Dan heeft u een betrouwbaar en veilig rookkanaal nodig. De Kachelsmid Emmen werkt met rookkanalen van ISOduct.

ISOduct rookkanalen

De rookkanalen van ISOduct zijn dubbelwandig. Zo maken vlammen geen enkele kans en kunt u veilig genieten van uw open haard, kachel of allesbrander.

Voordelen van ISOduct

Het grootste voordeel van de rookkanalen van ISOduct is dat deze brand voorkomen. Helaas komt het nog te vaak voor dat er brand ontstaat als de kachel, haard of allesbrander brandt. De oorzaak van de branden ligt vaak aan een slecht werkend, smerig of oververhit rookkanaal. De rookkanalen van ISOduct dempen geluid en voeren meer dan vijftig procent van de rookgassen af. Doordat de rookkanalen uitstekend zijn geïsoleerd, trekt dit rookkanaal meer. Daarnaast is er een minimale condensatie en roet- en creosoot aanslag.

De leverancier van ISOduct in Emmen

Via De Kachelsmid Emmen kunt u rookkanalen van ISOduct bestellen. Natuurlijk plaatsen wij ook haarden en kachels met rookkanalen van ISOduct. Zo weet u zeker dat uw haard, kachel en rookkanaal goed worden geplaatst. Lees hier meer over onze werkwijze.

Afspraak bij u thuis

Als u een afspraak maakt met De Kachelsmid Emmen, dan komen wij eerst bij u thuis. Wij bespreken uw wensen en bekijken de mogelijkheden. Daarna ontvangt u van ons een offerte. Bij akkoord wordt het rookkanaal van ISOduct en uw haard of kachel geplaatst door een vakkundige installateur. Ook voor onderhoud bent u bij De Kachelsmid Emmen aan het juiste adres.

Meer informatie over een ISOduct rookkanaal?

Heeft u vragen over een ISOduct rookkanaal of wilt u een afspraak met ons maken? Dan kunt u ons bereiken via 0591-230004 of via ons contactformulier