Houtkachels

Houtkachels zorgen ervoor dat het bij u thuis gezellig én warm is. Maar wat veel mensen niet weten, is dat er met houtkachels ook flink bespaard kan worden op de energierekening. Allemaal voordelen dus! Als u graag meer wilt weten over houtkachels en de mogelijkheden daarvan, kunt u zich laten informeren én adviseren door De Kachelsmid Emmen. Wij verkopen niet alleen houtkachels, maar installeren, onderhouden en repareren ze ook. Natuurlijk wordt dit op vakkundige wijze gedaan!

Houtkachels kopen

Weet u al zeker dat u een houtkachel wilt kopen? Maak dan een vrijblijvende afspraak met De Kachelsmid Emmen. Wij komen bij u thuis en luisteren naar uw wensen omtrent houtkachels. Wij kijken dan direct wat de mogelijkheden bij u thuis zijn. Na de afspraak ontvangt u van ons een offerte zodat u precies weet waar u aan toe bent. Gaat u akkoord met de offerte? Dan kan er meteen een afspraak gemaakt worden voor de installatie van uw houtkachel.

Plaatsen van houtkachels

Houtkachels moeten worden geïnstalleerd door een vakman. Zo weet u zeker dat u de houtkachel veilig kunt gebruiken. De Kachelsmid Emmen heeft jarenlange ervaring in het plaatsen van houtkachels en u kunt de installatie dus met een gerust hart aan ons overlaten. Bent u heel handig en wilt u de houtkachel zelf installeren? Maak dan gebruik van ons deskundig advies.

Houtkachels onderhoud

Ook voor het onderhoud van uw houtkachel kunt u terecht bij De Kachelsmid Emmen. Het onderhoud van houtkachels is erg belangrijk, omdat de levensduur zo verlengd wordt. Daarnaast zijn goed onderhouden houtkachels veiliger. Wij informeren u graag over de mogelijkheden.

Reparaties houtkachels

De meeste houtkachels kunnen door De Kachelsmid Emmen gerepareerd worden. Wij proberen dit in eerste instantie altijd bij u thuis te doen. Lukt dit niet, dan nemen wij de houtkachel mee naar onze eigen werkplaats. In de meeste gevallen kunt u snel weer genieten van uw houtkachel.

Rookkanelen voor houtkachels

Een rookkanaal of schoorsteen is noodzakelijk bij het installeren houtkachels. Is er geen schoorsteen of rookkanaal aanwezig in uw huis? Dan verzorgen wij dit graag voor u. Lees meer over rookkanalen.

Meer weten over houtkachels?

Voor vragen of het maken van een vrijblijvende afspraak vult u ons contactformulier in. U kunt De Kachelsmid Emmen ook bereiken via 0591-230004