Haarden

Haarden zijn er in verschillende soorten en maten, voor binnen én voor buiten. De Kachelsmid Emmen heeft een zeer uitgebreid assortiment haarden van de allerbeste kwaliteit.

Een open haard

Warmte en sfeer. Dat zijn twee woorden die zonder meer bij een open haard passen. Wilt u een open haard, maar weet u niet of uw huis hiervoor geschikt is? Maak dan een vrijblijvende afspraak met De Kachelsmid Emmen. Wij komen bij u thuis, luisteren naar uw wensen en bekijken direct de mogelijkheden. Zoekt u een haard die u zowel open als gesloten kunt gebruiken? De liftdeur haarden zijn hiervoor bijzonder geschikt. Bekijk ons uitgebreide aanbod open haarden.

Haarden voor in de tuin

Geniet u ook zo van de lente en de zomer? Heerlijk buiten zitten onder een overkapping of in uw tuin? Dan is een terrashaard iets voor u! Als het wat kouder wordt, zorgt de terrashaard voor warmte en gezelligheid. Zo kunt u nog langer genieten in uw tuin. De haarden kunnen op gas en hout gestookt worden. Bekijk ons assortiment terrashaarden.

Contact De Kachelsmid Emmen

Heeft u vragen over haarden? Neem dan contact met ons op. Dit kan via het contactformulier. Ook kunt u ons bereiken via 0591-230004