Duurzame energie bij De Kachelsmid Emmen

De Kachelsmid Emmen gaat zich meer richten op hoogwaardige duurzame pellet kachels van het gepatenteerde merk Dielle.

Dielle pellet kachels zijn zeer geruisloos en hoogwaardig afgewerkt. Dielle pelletkachels onderscheid zich van andere conventionele pelletkachels met pellet aan voer van uit de bovenzijde. Dielle pelletkachels onderscheid zich van een gepatenteerde onderaanvoer van de pellets.

Om een goede aansluiting en werking van de dielle pellet kachel te waarborgen zal deze door een erkende installateur van ons geplaatst worden.

De rookgasafvoer van Dielle pellet kachels kunnen en mogen alleen door het dak uit gevoerd worden zodat er geen gevaarlijke situaties kunnen ontstaan tijdens het stoken met een Dielle pelletkachel.

In 2019 is de subsidie nog steeds van kracht en daardoor nog zeer aantrekkelijk voor u om duurzaam te gaan stoken met een Dielle pelletkachel. In 2019 is er een kleine verandering ontstaan in de subsidie aanvraag. De Dielle pelletkachel maar ook alle ander merken die voor de subsidie in aanmerking komen moeten geplaatst worden door een deskundige installateur via een kachelzaak.

Op al onze pelletkachels van ons top merk Dielle zit een subsidie op van minimaal € 500,- en deze kunt u aanvragen nadat de kachel geplaatst is door een van onze installateurs bij www.rvo.nl/subsidies/regelingen
Op de apparatenlijst van r.v.o pelletkachels Lucht of vloeistof kunt u het merk en de code vinden om uw aanvraag in te kunnen dienen.

De Kachelsmid Emmen heeft jaren lang ervaring in het plaatsen van o.a pelletkachels,hout en gaskachels. Wij verkopen en leveren alleen hoogwaardige kwalitatieve merken zoals Dielle en Janus pelletkachels dit om te voorkomen dat wij graag zien dat kwaliteit altijd lonend is en goedkoop altijd duurkoop is.

Kiest u echt voor kwaliteit en duurzame energie dan bent u bij De Kachelsmid Emmen op het juiste adres.

Nieuws overzicht