Merken houtkachels

Steeds meer mensen kiezen er voor om een houtkachel in hun huis te laten plaatsen. Ze genieten van de warmte van een houtkachel, maar vinden hem ook bijzonder sfeervol. En dat klopt natuurlijk helemaal. Het is een fantastisch gezicht om het vlammenspel achter het glazen deurtje te zien. Wat ook een belangrijke reden voor de aanschaf van een houtkachel kan zijn, is het feit dat u hiermee flink kunt besparen op uw gasrekening. Wist u dat bepaalde merken houtkachels een besparing tot wel vijftig procent kunnen opleveren?

De Kachelsmid Emmen verkoopt, levert en plaats diverse merken houtkachels. We zetten de mogelijkheden graag voor u op een rij:

Altech

Altech is een merk houtkachel dat bekend staat om haar verbrandingsefficiency van minimaal 80 procent. De houtkachel van het merk Altech produceert minder dan 0,1% CO.

Intervlam

Intervlam is een groothandel van diverse merken houtkachels zoals Invicta en Westfire. De houtkachels van Invicta zijn hoogwaardig en betaalbaar. Westfire is een merk dat houtkachels maakt van hoge kwaliteit. Deze kachels worden geproduceerd in Denemarken.

HWAM

De houtkachels van HWAM worden ontworpen en geproduceerd in Denemarken. Opvallend van dit merk houtkachel is dat zij sommige modellen leveren op een draaisokkel. U kunt deze houtkachels draaien.

Jøtul

Al meer dan 150 jaar maakt het merk Jøtul houtkachels. Jøtul wordt ontworpen en geproduceerd in Noorwegen. Dankzij de jarenlange ervaring zijn zij ‘s werelds grootste gietijzeren houtkachel producent.

Scan

Ook het merk Scan komt uit Denemarken. De houtkachels van Scan zijn van zeer hoge kwaliteit en worden gemaakt uit gietijzer. De kachels branden erg schoon en hebben een lage uitstoot CO. Sommige houtkachels van Scan hebben een eco-label.

Wanders

Wanders maakt houtkachels in Netterden, Nederland. De Nederlandse houtkachel leverancier ontwerpt, produceert en distribueert al meer dan 40 jaar de mooiste houtkachels.

Rüegg

Rüegg heeft een uitgebreid assortiment houtkachels. Deze kachels zijn van een robuuste kwaliteit en hebben een prachtig design. Het merk zelf komt oorspronkelijk uit Zwitserland. De houtkachels worden al jarenlang wereldwijd geleverd.

Handöl Contura

De houtkachels van dit Zweedse merk zijn adembenemend om te zien. Maar ook de kwaliteit van deze houtkachels is zonder meer goed. De kachels hebben bovendien een hoog rendement.

Jacobus

De houtkachels van het merk Jacobus mogen natuurlijk niet in ons aanbod ontbreken. Wat deze kachels gemeen hebben, is dat zij allen een uitstekende verbranding hebben, een hoog rendement leveren, eenvoudig te bedienen zijn en een lage uitstoot van koolmonoxide hebben.

Alleen de allerbeste merken houtkachels

De Kachelsmid Emmen werkt alleen met topmerken houtkachels. Maak vandaag nog een vrijblijvende afspraak en wij komen bij u langs om uw wensen en eisen te bespreken. Wij adviseren u graag over de verschillende merken houtkachels. U kunt ons bereiken via  0591-230004 of per mail: info@dekachelsmid-emmen.nl.