Gaskachels

Een kachel in huis is bijzonder sfeervol. Als u besluit om een kachel aan te schaffen, dan kunt u kiezen uit diverse soorten kachels. Gaskachels zijn bijvoorbeeld erg populair. Zoals de naam al duidelijk maakt, wordt gas als brandstof gebruikt bij deze kachels. Voor sfeervolle gaskachels die uw huis heerlijk verwarmen, bent u aan het juiste adres bij De Kachelsmid Emmen. Wij helpen u bij het maken van uw keuze op het gebied van gaskachels. Bij ons vindt u een uitgebreid aanbod gaskachels van de allerbeste merken. U kunt kiezen uit vrijstaande en inbouw gaskachels. Het verschil? Wij leggen u het graag uit.

Verschil inbouw en vrijstaande gaskachels

Een inbouw gaskachel kan weggewerkt worden in een muur. De kachel wordt zo volledig geïntegreerd in uw interieur. Wel moet u er rekening mee houden dat inbouw gaskachels meer ruimte in beslag nemen dan vrijstaande gaskachels. Bovendien moet de muur er geschikt voor zijn. Een vrijstaande gaskachel kan in bijna iedere ruimte geplaatst worden. Het formaat van de ruimte maakt niet uit. Of u nu voor een inbouw- of een vrijstaande gaskachel kiest: de gaskachels zijn echt blikvangers en stralen naast warmte ook veel sfeer en gezelligheid uit.

Gaskachels kopen

Een goed advies bij het aanschaffen van gaskachels is belangrijk. De Kachelsmid Emmen komt daarom vrijblijvend bij u thuis om uw wensen en de mogelijkheden te bespreken. Nadat wij bij u zijn geweest, krijgt u van ons een offerte waarin precies staat wat de kosten zijn. Gaat u akkoord met de offerte, dan maken wij een afspraak voor het installeren van de gaskachel. Het plaatsen van de gaskachel wordt gedaan door een vakkundig installateur. Voor onderhoud en reparatie van gaskachels kunt u ook bij ons terecht.

Bij De Kachelsmid Emmen heeft u veel keuze op het gebied van gaskachels. Of u nu op zoek bent naar een moderne of klassieke gaskachel, een inbouw of een vrijstaande: u vindt hem bij ons. De Kachelsmid Emmen verkoopt alleen gaskachels van de allerbeste merken.

De Kachelsmid Emmen heeft u een ruime keuze als het gaat om gaskachels. Alleen de allerbeste merken verkopen wij. Of u nu op zoek bent naar een moderne of klassieke gaskachel, een inbouw of een vrijstaande, u vindt het bij ons.

Kapotte gaskachels

In de meeste gevallen kunnen wij kapotte gaskachels maken. Wij komen bij u thuis voor de reparatie. Lukt het ons niet om de gaskachel ter plekke te repareren? Dan wordt de gaskachel meegenomen naar onze eigen werkplaats voor reparatie.

Contact De Kachelsmid Emmen

Heeft u vragen over gaskachels of wilt u meteen een afspraak maken? Vul dan ons contactformulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. U kunt ons ook bereiken via 0591-230004