Dielle Zefiro pelletkachel

De Dielle Zefiro is een lage pelletkachel. De kachel is verkrijgbaar in twee vermogens: 6 kW en 9 kW. De Zefiro is voorzien van boven- of achteraansluiting. Dit is volledig afhankelijk van uw wensen en de mogelijkheden bij u thuis. De pelletkachel is met of zonder pootjes leverbaar. 

Dielle Zeviro pelletkachel

Specificaties Dielle Zefiro (meer informatie volgt) 

Model: vrijstaand
Vuurzicht: Front
Minimaal vermogen: 2.7 kW
Maximaal vermogen: 7.3 kW
Kleuren: verkrijgbaar in wit of zwart
Rookgasaansluiting: Achter of boven

Voordelen Dielle kachels

Alle pelletkachels van Dielle kunnen branden op meer dan alleen pellets. U kunt eenvoudig wisselen tussen het stoken op pellets, pitten, zaden of barst.

Rustig houtvuur en minder uitstoot fijnstof

De asresten van de opgebrande pellets worden niet meer uit de branderbak gezogen. Hierdoor heeft de kachel een minder hoge snelheid nodig voor de rookgassen en is het houtvuur rustiger. De bodemvoeder zorgt dat de pellets omhoog komen en duwt et as wat ontstaat van de branderbak af. De fijnstof uitstoot is lager dan reguliere pelletkachels.

Brandstof wordt voorverwarmd

De meeste pelletkachels branden slecht als de kachel een poosje niet meer is gebruikt. De Dielle pelletkachels kennen dit probleem niet, omdat de brandsstof verwarmt wordt voordat deze in de stookkamer komt. Een bijkomend voordeel is een hoger rendement en minder uitstoot.

Eenvoudig te bedienen (optioneel)

Start of stop de Dielle pelletkachel eenvoudig met uw smartphone! Het instellen van temperatuur doet u eenvoudig met de Dielle app. De app wordt ondersteund door iOS, Android, Vpn en windows phone. Het bedienpaneel en het laatklepjevindt u aan de onderzijde van het bovenste paneel. Doordat de bovenplaat is bevestigd op rails vult u moeiteloos de kachel bij.

Vragen over de Dielle Zefiro?

Heeft u vragen over deze of één van de andere Dielle kachels? Neem dan contact met De Kachelsmid Emmen via 0591-230004. Wij helpen u graag.