Dielle Scirocco 60 EVO pelletkachel

De Scirocco 60 EVO is het kleinere broertje van de Dielle Scirocco 100 EVO. De kachel is net als de andere pelletkachels voorzien van de gepatenteerde bodemvoeder. De voordelen zijn een prachtig vuur, vrijwel onderhouds- en geluidsarm. Deze kachel verwarmt ruimtes tot wel 185m3! 

Ook verkrijgbaar in:
Dielle Scirocco 100 EVO

Specificaties Dielle Scirocco 60 EVO pelletkachel

Afmetingen (H x B x D): 1044(H) x 515(B) x 552(D) mm
Model: vrijstaand
Vuurzicht: Front
Verwarmbare ruimte: 185m3
Vermogensstanden: 5
Minimaal vermogen: 2.9 kW
Maximaal vermogen: 8 kW
Rendement: 88%
Verbrandingssysteem: Open
Inhoud pelletreservoir: 21.8 kg
Kleuren: wit, zwart, rood of beige
Minimaal verbruik per uur: 0.6 kg
Maximaal verbruik per uur: 1.6 kg
Rookgasaansluiting: Achter
Diameter rookgasafvoer: 80 mm

Meer technische gegevens Dielle Scirocco 60 EVO.  

Voordelen Dielle kachels

Alle pelletkachels van Dielle kunnen branden op meer dan alleen pellets. U kunt eenvoudig wisselen tussen het stoken op pellets, pitten, zaden of barst.

Rustig houtvuur en minder uitstoot fijnstof

De asresten van de opgebrande pellets worden niet meer uit de branderbak gezogen. Hierdoor heeft de kachel een minder hoge snelheid nodig voor de rookgassen en is het houtvuur rustiger. De bodemvoeder zorgt dat de pellets omhoog komen en duwt et as wat ontstaat van de branderbak af. De fijnstof uitstoot is lager dan reguliere pelletkachels.

Brandstof wordt voorverwarmd

De meeste pelletkachels branden slecht als de kachel een poosje niet meer is gebruikt. De Dielle pelletkachels kennen dit probleem niet, omdat de brandsstof verwarmt wordt voordat deze in de stookkamer komt. Een bijkomend voordeel is een hoger rendement en minder uitstoot.

Eenvoudig te bedienen

Start of stop de Dielle pelletkachel eenvoudig met uw smartphone! Het instellen van temperatuur doet u eenvoudig met de Dielle app. De app wordt ondersteund door iOS, Android, Vpn en windows phone.

Vragen over de Dielle Scirocco 60 EVO?

Heeft u vragen over deze of één van de andere Dielle kachels? Neem dan contact met De Kachelsmid Emmen via 0591-230004. Wij helpen u graag.