Dielle round 60 glass

Specificaties Dielle round 60 glass pelletkachel 

Model: vrijstaand
Vuurzicht: Front
Verwarmbare ruimte: 135m3
Vermogensstanden: 5
Minimaal vermogen: 2.5 kW
Maximaal vermogen: 6.5 kW
Rendement: 89.5%
Verbrandingssysteem: Open
Kleuren: zwart of wit
Minimaal verbruik per uur: 0.6 kg
Maximaal verbruik per uur: 1.3 kg
Rookgasaansluiting: Achter
Diameter rookgasafvoer: 80 mm

Dielle round glass ook verkrijgbaar in 9 kW en 12kW! 

Voordelen Dielle kachels

Alle pelletkachels van Dielle kunnen branden op meer dan alleen pellets. U kunt eenvoudig wisselen tussen het stoken op pellets, pitten, zaden of barst.

Rustig houtvuur en minder uitstoot fijnstof

De asresten van de opgebrande pellets worden niet meer uit de branderbak gezogen. Hierdoor heeft de kachel een minder hoge snelheid nodig voor de rookgassen en is het houtvuur rustiger. De bodemvoeder zorgt dat de pellets omhoog komen en duwt et as wat ontstaat van de branderbak af. De fijnstof uitstoot is lager dan reguliere pelletkachels.

Brandstof wordt voorverwarmd

De meeste pelletkachels branden slecht als de kachel een poosje niet meer is gebruikt. De Dielle pelletkachels kennen dit probleem niet, omdat de brandsstof verwarmt wordt voordat deze in de stookkamer komt. Een bijkomend voordeel is een hoger rendement en minder uitstoot.

Eenvoudig te bedienen (optioneel)

Start of stop de Dielle pelletkachel eenvoudig met uw smartphone! Het instellen van temperatuur doet u eenvoudig met de Dielle app. De app wordt ondersteund door iOS, Android, Vpn en windows phone. 

Vragen over Dielle round 60 glass?

Heeft u vragen over deze of één van de andere Dielle pelletkachels? Neem dan contact met De Kachelsmid Emmen via 0591-230004. Wij helpen u graag.