Dielle Ostro 80 tube glass pelletkachel

Het verschil tussen de Dielle Ostro 80 glass en de Dielle Ostro 80 tube glass is dat deze pelletkachel geschikt is voor kanalisatie. De pelletkachel is voorzien van extra warme luchtaansluitingen aan de achterzijde. Achter de aansluitingen zitten convectieventilatoren om de warmte te verplaatsen tot wel 12 meter! De ventilatoren zijn elk apart te regelen. Dankzij het formaat van deze pelletkachel is deze eenvoudig in bijna elke woonruimte te plaatsen. 

Ook verkrijgbaar:
Dielle Ostro 50 glass
Dielle Ostro 50 tube glass
Dielle Ostro 80 glass

Dielle Ostro 80 tube glass Dielle Ostro 80 tube glass

Specificaties Dielle Ostro 80 tube glass

Afmetingen (H x B x D): 1030(H) x 830(B) x 310(D) mm
Model: vrijstaand
Vuurzicht: Front
Verwarmbare ruimte: 230 m3
Vermogensstanden: 5
Minimaal vermogen: 2.8 kW
Maximaal vermogen: 9.7 kW
Rendement: 92.5 %
Verbrandingssysteem: Open
Inhoud pelletreservoir: 20.5 kg
Kleuren: Wit, zwart, rood, beige of goud
Minimaal verbruik per uur: 0.6 kg
Maximaal verbruik per uur: 2.0 kg
Rookgasaansluiting: achter
Diameter rookgasafvoer: 80 mm

Meer technische gegevens Dielle Ostro 80 tube glass

Voordelen Dielle kachels

Alle pelletkachels van Dielle kunnen branden op meer dan alleen pellets. U kunt eenvoudig wisselen tussen het stoken op pellets, pitten, zaden of barst.

Rustig houtvuur en minder uitstoot fijnstof

De asresten van de opgebrande pellets worden niet meer uit de branderbak gezogen. Hierdoor heeft de kachel een minder hoge snelheid nodig voor de rookgassen en is het houtvuur rustiger. De bodemvoeder zorgt dat de pellets omhoog komen en duwt et as wat ontstaat van de branderbak af. De fijnstof uitstoot is lager dan reguliere pelletkachels.

Brandstof wordt voorverwarmd

De meeste pelletkachels branden slecht als de kachel een poosje niet meer is gebruikt. De Dielle pelletkachels kennen dit probleem niet, omdat de brandsstof verwarmt wordt voordat deze in de stookkamer komt. Een bijkomend voordeel is een hoger rendement en minder uitstoot.

Eenvoudig te bedienen (optioneel)

Start of stop de Dielle pelletkachel eenvoudig met uw smartphone! Het instellen van temperatuur doet u eenvoudig met de Dielle app. De app wordt ondersteund door iOS, Android, Vpn en windows phone. Het bedienpaneel en het laatklepjevindt u aan de onderzijde van het bovenste paneel. Doordat de bovenplaat is bevestigd op rails vult u moeiteloos de kachel bij.

Vragen over Dielle Ostro 80 tube glass?

Heeft u vragen over deze of één van de andere Dielle kachels? Neem dan contact met De Kachelsmid Emmen via 0591-230004. Wij helpen u graag.