Dielle Libeccio 100 kanalisatie

De Dielle Libeccio 100 kanalisatie verwarmt grote ruimtes met gemak. Vertrekken tot 300m3 zijn moeiteloos te verwarmen met deze bijzondere pelletkachel. De pelletkachel is voorzien van extra aansluitingen aan de achterzijde, waarmee de warmte door kanalisatie verplaatst wordt naar andere ruimten. Achter elke extra aansluiting zit een convectieventilator die de warmte tot wel 12 meter verplaatst. Het handige is dat elke convectieventilator apart te regelen is. Een echte krachtpatser met een rendement van 96%! 

De Dielle pelletkachel is verkrijgbaar in de volgende modellen:
Dielle Libeccio 60
Dielle Libeccio 100

Specificaties Dielle Libeccio 100 kanalisatie

Afmetingen (H x B x D): 1200 (H) x 540(B) x 600 (D) mm
Gewicht pelletkachel: 150 kg
Model: vrijstaand
Vuurzicht: Front
Verwarmbare ruimte: 300m3
Vermogensstanden: 5
Minimaal vermogen: 2.9 kW
Maximaal vermogen: 12 kW
Rendement: 96%
Verbrandingssysteem: Open
Inhoud pelletreservoir: 28 kg
Kleuren: Wit, zwart, bruin, rood en antraciet
Minimaal verbruik per uur: 0.6 kg
Maximaal verbruik per uur: 2.5 kg
Rookgasaansluiting: Achter
Diameter rookgasafvoer: 80 mm

Voordelen Dielle kachels

Alle pelletkachels van Dielle kunnen branden op meer dan alleen pellets. U kunt eenvoudig wisselen tussen het stoken op pellets, pitten, zaden of barst.

Rustig houtvuur en minder uitstoot fijnstof

De asresten van de opgebrande pellets worden niet meer uit de branderbak gezogen. Hierdoor heeft de kachel een minder hoge snelheid nodig voor de rookgassen en is het houtvuur rustiger. De bodemvoeder zorgt dat de pellets omhoog komen en duwt et as wat ontstaat van de branderbak af. De fijnstof uitstoot is lager dan reguliere pelletkachels.

Brandstof wordt voorverwarmd

De meeste pelletkachels branden slecht als de kachel een poosje niet meer is gebruikt. De Dielle pelletkachels kennen dit probleem niet, omdat de brandsstof verwarmt wordt voordat deze in de stookkamer komt. Een bijkomend voordeel is een hoger rendement en minder uitstoot.

Eenvoudig te bedienen (optioneel)

Start of stop de Dielle pelletkachel eenvoudig met uw smartphone! Het instellen van temperatuur doet u eenvoudig met de Dielle app. De app wordt ondersteund door iOS, Android, Vpn en windows phone. Het bedienpaneel en het laatklepjevindt u aan de onderzijde van het bovenste paneel. Doordat de bovenplaat is bevestigd op rails vult u moeiteloos de kachel bij.

Vragen over Dielle Libeccio 100 kanalisatie?

Heeft u vragen over deze of één van de andere Dielle kachels? Neem dan contact met De Kachelsmid Emmen via 0591-230004. Wij helpen u graag.