Dielle Grecale 50 Silent

De Dielle Grecale 50 Silent is een pelletkachel zonder ventilator. De andere Dielle pelletkachels kunnen de ventilator uit laten tot ongeveer 50% van het vermogen. Deze pelletkachel is voorzien van een stille vijzelmotor. U hoort de kachel niet meer en kunt genieten in alle rust. Verwarmt ruimtes tot 135m3.

Dielle Grecale 50 silent Afmetingen Dielle Grecale 50 silent

Specificaties Dielle Grecale 50 Silent 

Afmetingen (H x B x D): 978(H) x 456(B) x 554(D) mm
Gewicht pelletkachel: 95 kg
Model: vrijstaand
Vuurzicht: Front
Verwarmbare ruimte: 2135m3
Vermogensstanden: 5
Minimaal vermogen: 2.7 kW
Maximaal vermogen: 6.2 kW
Rendement: 86.5%
Verbrandingssysteem: Open
Inhoud pelletreservoir: 15 kg
Kleuren: Zwart, wit, beige, rood en antraciet
Minimaal verbruik per uur: 0.6 kg
Maximaal verbruik per uur: 1.4 kg
Rookgasaansluiting: Achter 
Diameter rookgasafvoer: 80 mm

Meer technische gegevens Dielle Grecale 50 Silent

Voordelen Dielle kachels

Alle pelletkachels van Dielle kunnen branden op meer dan alleen pellets. U kunt eenvoudig wisselen tussen het stoken op pellets, pitten, zaden of barst.

Rustig houtvuur en minder uitstoot fijnstof

De asresten van de opgebrande pellets worden niet meer uit de branderbak gezogen. Hierdoor heeft de kachel een minder hoge snelheid nodig voor de rookgassen en is het houtvuur rustiger. De bodemvoeder zorgt dat de pellets omhoog komen en duwt et as wat ontstaat van de branderbak af. De fijnstof uitstoot is lager dan reguliere pelletkachels.

Brandstof wordt voorverwarmd

De meeste pelletkachels branden slecht als de kachel een poosje niet meer is gebruikt. De Dielle pelletkachels kennen dit probleem niet, omdat de brandsstof verwarmt wordt voordat deze in de stookkamer komt. Een bijkomend voordeel is een hoger rendement en minder uitstoot.

Eenvoudig te bedienen (optioneel)

Start of stop de Dielle pelletkachel eenvoudig met uw smartphone! Het instellen van temperatuur doet u eenvoudig met de Dielle app. De app wordt ondersteund door iOS, Android, Vpn en windows phone. Het bedienpaneel en het laatklepjevindt u aan de onderzijde van het bovenste paneel. Doordat de bovenplaat is bevestigd op rails vult u moeiteloos de kachel bij.

Vragen over Dielle Grecale 50 Silent?

Heeft u vragen over deze of één van de andere Dielle kachels? Neem dan contact met De Kachelsmid Emmen via 0591-230004. Wij helpen u graag.