Dielle Grecale 100 glass

De Dielle Grecale 100 glass is een moderne pelletkachel: klein, strak en slank. Hierdoor is deze pelletkachel eenvoudig te plaatsen in de meeste huishoudens. In deze Grecale serie staat glas centraal. De pelletkachel heeft een grote glazen deur waardoor u prachtig zicht heeft op het vuur. Daarnaast is de bovenplaat van de kachel van glas. 

Ook verkrijgbaar: 

Dielle Grecale 100 glass

Specificaties Dielle Grecale 100 glass 

Afmetingen (H x B x D): 1058(H) x 456(B) x 554(D) mm
Gewicht pelletkachel: 100 kg
Model: vrijstaand
Vuurzicht: Front
Verwarmbare ruimte: 280m3
Vermogensstanden: 5
Minimaal vermogen: 2.7 kW
Maximaal vermogen: 12.1 kW
Rendement: 86.5%
Verbrandingssysteem: Open
Inhoud pelletreservoir: 13 kg
Kleuren: Wit, zwart, beige en rood
Minimaal verbruik per uur: 0.6 kg
Maximaal verbruik per uur: 2.6 kg
Rookgasaansluiting: Achter
Diameter rookgasafvoer: 80 mm

Meer technische gegevens Dielle Grecale 100 glass

Voordelen Dielle kachels

Alle pelletkachels van Dielle kunnen branden op meer dan alleen pellets. U kunt eenvoudig wisselen tussen het stoken op pellets, pitten, zaden of barst.

Rustig houtvuur en minder uitstoot fijnstof

De asresten van de opgebrande pellets worden niet meer uit de branderbak gezogen. Hierdoor heeft de kachel een minder hoge snelheid nodig voor de rookgassen en is het houtvuur rustiger. De bodemvoeder zorgt dat de pellets omhoog komen en duwt et as wat ontstaat van de branderbak af. De fijnstof uitstoot is lager dan reguliere pelletkachels.

Brandstof wordt voorverwarmd

De meeste pelletkachels branden slecht als de kachel een poosje niet meer is gebruikt. De Dielle pelletkachels kennen dit probleem niet, omdat de brandsstof verwarmt wordt voordat deze in de stookkamer komt. Een bijkomend voordeel is een hoger rendement en minder uitstoot.

Eenvoudig te bedienen (optioneel)

Start of stop de Dielle pelletkachel eenvoudig met uw smartphone! Het instellen van temperatuur doet u eenvoudig met de Dielle app. De app wordt ondersteund door iOS, Android, Vpn en windows phone. Het bedienpaneel en het laatklepjevindt u aan de onderzijde van het bovenste paneel. Doordat de bovenplaat is bevestigd op rails vult u moeiteloos de kachel bij.

Vragen over Dielle Grecale 100 glass?

Heeft u vragen over deze of één van de andere Dielle kachels? Neem dan contact met De Kachelsmid Emmen via 0591-230004. Wij helpen u graag.