STB

Als u een kachel of haard wilt laten plaatsen, dan is een rookkanaal noodzakelijk. Veiligheid staat hierbij natuurlijk voorop. De Kachelsmid Emmen werkt alleen met kwaliteitsproducten. Zo plaatsen wij alleen dubbelwandige rookkanalen van STB. Een rookkanaal voert rookgassen die door verbranding ontstaan veilig af. Alleen voor een elektrische haard heeft u geen rookkanaal nodig.

STB rookkanalen

De rookkanalen van STB zijn dubbelwandig geïsoleerd en zijn van hoogwaardige kwaliteit. De pijpen van het STB rookkanaal zijn gemaakt van 0,5 mm dik RVS 304. De binnenmantel wordt gemaakt van 0,5 mm RVS 316 L. De isolatie die STB gebruikt voor haar rookkanalen bestaat uit Rockwool. De rookkanalen van STB zijn door De Kachelsmid Emmen eenvoudig op elke maat te maken.

Voordelen van STB rookkanalen

De rookkanalen van STB zijn TNO getest en u krijgt 20 jaar garantie. Bovendien kunnen de STB rookkanalen snel en veilig geplaatst worden door De Kachelsmid Emmen. De rookkanalen zijn leverbaar van 80 tot 300 mm. Dankzij de goede isolatie hebben de rookkanalen een goede trekkracht. Hierdoor heeft u geen last van rookgassen in uw woning. Daar komt bij dat de rookkanalen technisch erg goed én betaalbaar zijn. Voor meer informatie over de prijzen kunt u het beste een vrijblijvende afspraak maken met De Kachelsmid Emmen. Wij komen dan bij u thuis om uw wensen te bespreken. Daarna krijgt u van ons een offerte op maat.

Dé leverancier van STB rookkanalen

De Kachelsmid Emmen levert en plaatst STB rookkanalen. Plaatsing gebeurt alleen door vakkundige installateurs met jarenlange ervaring. Wij werken altijd volgens de plaatsingsvoorschriften van STB.

Contact De Kachelsmid Emmen

Heeft u vragen over STB rookkanalen of wilt u een afspraak maken? Neem dan contact op met De Kachelsmid Emmen. U kunt ons bereiken via 0591-230004 of mail info@dekachelsmid-emmen.nl.