Kachel reparatie

Is uw kachel kapot en wilt u hem laten repareren? Zoekt u een specialist die bij u thuiskomt voor de reparatie van uw kachel? Maak dan kennis met De Kachelsmid Emmen. Wij voeren kachel reparaties uit in de provincies Drenthe, Groningen, Friesland en Overijssel.

Kachel kapot

Als uw kachel kapot is, wilt u hem natuurlijk zo snel mogelijk repareren. De Kachelsmid Emmen is u daarbij graag van dienst. Hoe wij werken? Als u contact met ons opneemt, maken wij eerst graag een vrijblijvende afspraak. De Kachelsmid Emmen komt bij u thuis om te kijken of kachel reparatie mogelijk is en welke materialen er nodig zijn voor de reparatie van uw kachel. Zo kunnen wij een goede inschatting maken van de werkzaamheden. Nadat wij bij u thuis zijn geweest, ontvangt u van ons een offerte. Als u akkoord gaat met de offerte, plannen wij de reparatie van uw kachel in.

   

Reparatie mogelijk voor iedere kachel

Of u nu een houtkachel, gaskachel of een speksteenkachel heeft: De Kachelsmid Emmen repareert elk soort kachel. Bij een houtkachel is het noodzakelijk om het koord regelmatig te vervangen. Dit koord zorgt voor een goede afdichting en zorgt dat het casco van de houtkachel goed wordt beschermd. Bij een gaskachel komt het regelmatig voor dat de waakvlamset vervangen moet worden. Als u de waakvlam niet meer aankrijgt, ligt dit vaak aan de waakvlamset.

Reparatie door vakkundige installateurs

De reparatie van uw kachel gebeurt alleen door vakkundige installateurs van De Kachelsmid Emmen. U kunt na de reparatie van uw kachel weer genieten van een heerlijk warm huis. Het is belangrijk dat uw kachel goed wordt onderhouden. Dat kan natuurlijk ook bij De Kachelsmid Emmen. Dit onderhoud voeren wij bij u thuis uit of in onze werkplaats.

Contact kachel reparatie

Voor vragen over het repareren van uw kachel of een afspraak maken met De Kachelsmid Emmen kunt u ons bellen: 0591-230004 of een mail sturen naar info@dekachelsmid-emmen.nl.